Selecteer het land van levering

Nieuw

Anchor Stranded Cotton 01084 8 m Borduurgaren

Borduurgaren. Anchor Stranded Cotton is een superieur 6-draads extra lang borduurgaren van 100% Egyptisch katoen. Het is dubbel gemerceriseerd wat resulteert in een schitterende glans, unieke zachtheid en een intense lichtreflectie. Verkrijgbaar...
Borduurgaren Anchor Stranded Cotton 01084 8 m Borduurgaren

Anchor Stranded Cotton 01084 8 m Borduurgaren

1,39 €

Productcode: 4635000-01084. | ID: 1139755

Anchor Stranded Cotton 01084 8 m Borduurgaren

Dit is een automatische vertaling door software:

Borduurgaren. Anchor Stranded Cotton is een superieur 6-draads extra lang borduurgaren van 100% Egyptisch katoen. Het is dubbel gemerceriseerd wat resulteert in een schitterende glans, unieke zachtheid en een intense lichtreflectie.

Verkrijgbaar in verschillende indrukwekkende effen tinten. Elke streng van 8 m heeft een “trekvrije” constructie, waardoor de perfecte lengte van de streng kan worden verwijderd zonder de streng zelf te verstoren. Deze constructie maakt Anchor Stranded Cotton bijzonder veelzijdig voor alle soorten borduurwerk, en het is geen wonder dat het een van de populairste borduurgaren ter wereld is!

Ideaal voor een breed scala aan borduurtechnieken, waaronder kruissteek op verschillende stofsoorten, freestyle-borduurwerk, canvaswerk en vele andere vormen van borduren met teldraad.

Parameters en specificaties

Eigenschappen

Kleur volgens fabrikant

01084


Materiaal

Materiaal

Katoen

Materiële specificatie

Katoen (100 %)


Verpakking

Aantal per verpakking (stuks)

1


Afmetingen en gewicht

Lengte

8 m


Land

Land van herkomst

Hongarije


Aanbevolen accessoires