Selecteer het land van levering

Electro Voice ZLX-8P G2 Actieve luidspreker

5
ZLX G2 is de tweede generatie van de fenomenaal succesvolle ZLX-serie draagbare luidsprekers. Voortbouwend op het beste van wat de originele ZLX-serie tot een icoon in de industrie maakte, biedt de ZLX G2-serie een reeks functies en...
Op voorraad: 2 st.
Verzending morgen ,
2024-09-23
568 €
Actieve luidspreker Electro Voice ZLX-8P G2 Actieve luidspreker

Electro Voice ZLX-8P G2 Actieve luidspreker

568 €

Productcode: ZLX-8P-G2-EU. | ID: 1123761

Electro Voice ZLX-8P G2 Actieve luidspreker

Dit is een automatische vertaling door software:

ZLX G2 is de tweede generatie van de fenomenaal succesvolle ZLX-serie draagbare luidsprekers. Voortbouwend op het beste van wat de originele ZLX-serie tot een icoon in de industrie maakte, biedt de ZLX G2-serie een reeks functies en functionaliteit van het volgende niveau.
De ZLX G2 bouwt voort op de winnende formule van zijn voorganger met een verhoogd maximaal SPL, frequentiebereik, duurzaamheid en connectiviteit, samen met een reeks ergonomische verfijningen. De maximale SPL is verhoogd naar 129 dB (ZLX-15P-G2) en hoogwaardige componenten achter de grille zorgen ervoor dat de ZLX G2 verbluffende akoestische prestaties biedt voor dagelijks gebruik. De woofer en compressiedriver in elk ZLX G2-model zijn gekoppeld aan een gepatenteerde SST-golfgeleider (Signal Synchronized Transducers), waardoor de laagfrequente uitbreiding wordt verbeterd en een gelijkmatige verticale en horizontale dekking over alle frequenties wordt geleverd, terwijl een compactere vormfactor mogelijk is. De ZLX G2 heeft een sonische punch die de naam Electro-Voice waardig is.
Ultra-efficiënte 1000 W klasse-D eindversterkermodules zijn voorzien van een geïntegreerde vierkanaals digitale mixer met drie ingangen en hoogwaardige effecten. De mixer is voorzien van twee XLR/TRS combo-aansluitingen en biedt 24 V fantoomvoeding en Hi-Z-compatibiliteit. De mixer bevat ook professionele functies zoals AFS (automatische feedbackonderdrukking), ducking, compressie, luidsprekervertragingsinstellingen en meer. Alle ZLX G2 luidspreker- en mixerfuncties kunnen op afstand worden bediend en gemonitord met behulp van de Electro-Voice QuickSmart Mobile-app, beschikbaar voor iOS en Android. Met de app kunnen maximaal zes met Bluetooth® uitgeruste draagbare Electro-Voice-luidsprekers in elke combinatie worden gekoppeld en gegroepeerd.

Parameters en specificaties

Functies

Bi-Amp

Ja

Multifunctionele klankkast

Ja

Poolmontage

Ja

Digitale signaalprocessor DSP

Ja

EQ

Ja

Bluetooth

Ja


Eigenschappen

Vermogen (Watt)

Kracht

1000 W

Frequentiebereik

Basluidspreker

8"

Hoge tonen luidspreker

Weergave

Ja

Crossover frequentie

1400 Hz

Aantal banden

2 Bandbreedte


Materiaal

Materiaal klankbord

Polypropyleen


Ingangen en uitgangen

USB

Nee

Uitgangen

XLR


Akoestiek

Maximaal geluidsdrukniveau (SPL)

126 dB


Verpakking

Pakket omvat

Stroomkabel


Voeding

Werking op batterijen

Nee

Voeding

100V - 240V


Afmetingen en gewicht

Hoogte (cm)

45,9

Breedte (cm)

29

Diepte (cm)

28

Gewicht

10,6 kg


Aanbevolen accessoires

Koop Electro Voice ZLX-8P G2 Actieve luidspreker in een voordelige set.

SET met accessoires tegen een voordelige prijs. Je zult vroeg of laat alsnog accessoires en toebehoren nodig hebben. Als je er al nu voor kiest, kun je veel geld en ook tijd besparen. Je hebt er later geen omkijken meer naar. Bovendien weet je zeker dat de accessoires in deze SET ook zeker voor jouw specifieke product geschikt zijn.

Beschikbare sets:

Reviews

5 / 5

Gebaseerd op het aantal beoordelingen: 4

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0

Alle beoordelingen zijn afkomstig van geverifieerde klanten die in het verleden een product bij ons hebben gekocht.

n

norbert h.

hu Vlag

Hongarije

10.07.2024

zseniális eszköz, méretéhez képest hatalmas hangnyomással, a dsp-je nagyon fejlett, a 7 sávos parametrikus EQ-val nagyon jó dolgokat lehet csinálni. nekem a sub láda a hangfal után van kötve, a teljes hangrendszert be tudom így vele hangolni. ebben a szegmensben nagyon magasra tette a lécet most az EV. a hangja picit elmarad a drágább EV modellekétől, mert ez egy ZLX, de ügyes beállításokkal sokat lehet hozni rajta. a régi zlx-ek már fél hangerő fölött kezdtek bután szólni, ez csak a határon esik szét, ami szintén nagy szó. a magasak határozottan jobbak mint az előző verzióban, ami a régi gyenge pontja volt. főleg olyan helyre ajánlom, ahova nem kell nagy hangerő, vagy kell alá egy sub. egy darab elx200-12sp elég a párhoz, szépen kitölti az alját

het is een briljant apparaat, met een enorme geluidsdruk vergeleken met zijn formaat, de dsp is zeer geavanceerd, je kunt hele goede dingen doen met de 7-bands parametrische EQ. bij mij wordt de subwoofer na de luidspreker aangesloten, zodat ik er het hele geluidssysteem mee kan afstemmen. EV heeft de lat in dit segment inmiddels erg hoog gelegd. het geluid blijft wat achter bij de duurdere EV-modellen, want het is een ZLX, maar met slimme instellingen kun je er veel uit halen. boven de helft van het volume beginnen de oude zlx's al stom te klinken, pas op de limiet valt hij uit elkaar, wat ook een groot woord is. de hoge tonen zijn absoluut beter dan in de vorige versie, wat het zwakke punt van de oude was. Ik raad hem vooral aan voor plekken waar je geen hoog volume nodig hebt, of waar je een sub eronder nodig hebt. één elx200-12sp is genoeg voor het paar, het vult de bodem mooi

Geautomatiseerde vertaling

Deze beoordeling kan niet worden vertaald.
t

thomas m.

fr Vlag

Frankrijk

24.06.2024

Enceinte de qualité, livraison rapide et sans problème je recommande .

Kwaliteitsluidspreker, snelle en probleemloze levering, raad ik aan.

Geautomatiseerde vertaling

Deze beoordeling kan niet worden vertaald.
H

Henk C.

nl Vlag

Nederland

20.06.2024

De speakers overtreffen alle verwachtingen en zijn een grote upgrade voor mijn 2 oude Electro-Voice's ZXA1. Ik heb via de chat met de klantenservice een hele goede deal kunnen sluiten inclusief de 2 bijbehorende hoezen. Top shop !!!

Deze beoordeling kan niet worden vertaald.
D

Dušan K.

sk Vlag

Slowakije

18.03.2024

EV ZLX-8P G2 som kúpil ku klávesom, s citlivým zabudovaným digitálnym mixážnym pultom dokáže 8" reproduktor poskytnúť hudbu ako monitorovacie sluchátka.

Ik kocht de EV ZLX-8P G2 voor toetsenborden, met een gevoelige ingebouwde digitale mixer, de 8" luidspreker kan muziek leveren zoals een hoofdtelefoon.

Geautomatiseerde vertaling

Deze beoordeling kan niet worden vertaald.